Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Kortinlösenavtal

Vårt kortinlösenavtal (dvs avtalet du har för att kunna ta betalt av kunder som använder VISA, Mastercard mm) är mycket förmånligt innBra kortinlösenavtal för många har blivit bäst för alla! Som vi meddelade under sommaren har vi nu ett nytt kortinlösenavtal. Därmed har vi fått en viktig komplettering till det gamla som fortfarande är bäst när det gäller småköp på bankkort. Nu handlar det om ett alternativ för dem som har höga snittnotor på bankkort. Därför kan vi utan tvekan säga att vi nu har det bästa kortinlösenavtalet i handeln för alla.

Vi samarbetar som tidigare med Elavon och avtalet är tecknat genom samarbetsorganisationen Butikerna där Sveriges bagare & konditorer ingår.


Medlemmarna i Butikernas branschorganisationer är mestadels mindre verksamheter som inte själva kan förhandla sig fram till så här förmånliga priser, så din lönsamhet kan definitivt förbättras om du har detta Elavon-avtal. Det gamla eller det nya. 

Vi har två varianter av kortinlösenavtal. Kontakta oss så hjälper vi dig att teckna det avtal som är mest fördelaktigt för dig! kansli@bageri.se