Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Innehållskoll

Flavour är ett recept- och kalkylsystem som hjälper dig att beräkna innehållsförteckningar och näringsvärdesdeklarationer på ett enkelt sätt. Som medlem i Sveriges bagare & konditorer får du rabatterade priser på Flavour Recept- och Kalkyl.

Vad innehåller dina bullar? Egentligen? Idag måste varje livsmedelsproducent exakt klargöra vad dennes produkter innehåller och märkningen måste ske enkelt och effektivt. När inköp sker ifrån flera olika råvaruleverantörer görs innehållsredovisningen mer komplex, och dessutom har redovisningsprocessen blivit ett extra led i produktionskedjan. För att nå maximal effektivitet och bättre resultat, måste denna redovisningsprocess involveras i arbetsprocessen på ett naturligt och effektivt sätt.

Flavour är det enda leverantörsoberoende recept- och kalkylsystemet i Sverige. Flavour är helt webbaserat och beräknar innehållsförteckning och näringsvärdesdeklarationer via information från varje råvaruleverantörs specifikationer. Dina egna råvarupriser läggs in i Flavour, så du enkelt kan beräkna olika kalkyler.

Pris

Som medlem i Sveriges bagare & konditorer får du rabatterat pris:
5.000:- startavgift, ordinarie pris 15.000:-

Löpande kostnad är 5.500 kr per år i drift- och supportavtal.

För mer information kontakta Annica Brynolfsson

e-post ab@pcs.se
mobil +46 709 63 33 74
direkt +46 31 309 98 90