Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Branschriktlinjer "Rent mjöl i påsen"

Att läsa och förstå livsmedelslagen och omvandla den till dagliga rutiner är inte helt enkelt. För att underlätta har därför Sveriges bagare & konditorer tagit fram Rent mjöl i påsen - en skrift med lättillgänglig information om det du bör känna till samt rekommenderade rutiner.

Denna vägledning är framtagen för att underlätta arbetet med hygien och produktsäkerhet för dig som bagare/konditor. Rent mjöl i påsen är dessutom en godkänd branschriktlinje (dvs godkänd av Livsmedelsverket). Med denna till din hjälp kan både du och din personal enkelt läsa om gällande rutiner, söka i faroanalysen och snabbt finna kända allergener.

I inloggat läge finner du en PDF-version av Rent mjöl i påsen. Som kund hos Sveriges bagare & konditorer så kan du även helt utan kostnad beställa ett exemplar av branschriktlinjerna som bok, i en lite läsvänligare version. Vill du som medlem ha fler exemplar av den tryckta boken så är priset 100:-/st. Kontakta då kansliet på kansli@bageri.se.

Även icke medlemmar i SBK kan köpa Rent mjöl i påsen från oss. Man betalar då ordinarie pris, 500:-/st.  Kontakta kansliet på kansli@bageri.se.

Rent mjöl i påsen finns även för webb/smartphone. På så sätt kan du lättillgängligt och snabbt hitta information.

När du snabbt och enkelt vill ta reda på information ur branschriktlinjerna och inte har den tryckta boken inom räckhåll finns en mycket smidig och användarvänlig version av Rent mjöl i påsen för dator och smartphone.

Logga in på våra medlemssidor för att ta del av branschriktlinjer för dator och läsplatta.

Utökad version med egenkontroll

Det finns även en utökad version av appen, vilken innehåller egenkontroll med checklistor etc. Denna kan du ha såväl till din webbversion som till mobilversionen.

För utökad version med egenkontroll kontakta Esia System AB:
E-post: info@esiasystem.com
Telefon: 08-661 60 80