Sveriges bagare och konditorer

Förbundet Sveriges bagare & konditorer har sju distriktsföreningar, detta är deras styrelser

Västra Distriktet

  • Urban Nyberg

    Steinbrenner & Nyberg

    urban@steinbrenner-nyberg.se
  • Teres Johansson

    Hamnbageriet, Kungshamn

    teres@hamnbageriet.se
  • Johan Lemser

    Margaretas Bröd & Bakverk, Mölndal

  • Dennis Eriksson

    Portens bageri, Göteborg

  • Anna Björsell

    Björsells bageri & konditori

  • Reino Persson

    Konditori Kampanilen, Göteborg

Stockholm

  • Ellinor Isaksson, ordförande

    Chokladfabriken

    ellinor@chokladfabriken.se
  • Per Klein, vice ordförande

    Lundbergs Konditori, Gröndal

  • Catarina Fleischanderl

    Söderbergs bageri, Hägersten

  • Peter Fritzdorf

    Vivels bageri

  • Oscar Målevik

    Haga Tårtcompani & Bageri

  • Veronica Mokrosinski

    Valhallabageriet

Småland-Östergötland

  • Oskar Frising, ordförande

    Oskar Frising AB, Vetlanda

    oskar.frising@telia.com
  • Maria Blomstrand Fülöp

    Hovs Bageri

  • Jörgen Pettersson

    Danska Wienerbageriet

  • Ola Ragnarsson

  • Åke Danås

Mellansverige

  • Hans Styrlander, ordförande

    Konditori Amarant

    hasse@konditoriamarant.se
  • Per Sjöman, vice ordförande

    Konditori Bivur

  • Gunilla Sandin

    GK-bageriet, Uppsala

  • Roger Sandin

    GK-bageriet, Uppsala

  • Matilda Landing

    Güntherska hovkonditoriet, Uppsala

Norrland

  • Fredric Ackermann, ordförande

    Lilla Bageriet, Lycksele

    info@lillabageriet.se
  • Jessica Sandberg

  • Roger Holm

  • Ulf Sundgren

    Trend Bageri, Luleå

  • Torbjörn Ullsten

  • Michael Bieri

Dala-Hälsinge-Gästrike

  • Anders Hansen, ordförande

    Hansens Café & Bageri

    konditorante@hotmail.com
  • Robert Pihlman

    Bröderna Erikssons bageri

  • Maria Ekebris

    Mora Kaffestuga

  • Helena Frick

    Fricks konditori

  • Per-Ola Wadin

    Lindhs bageri

Syd

Sveriges bagare & konditorer, SBK, är branschorganisationen för landets alla bagerier och konditorier. Vi arbetar sedan år 1900 för att göra det lättare att driva bageri och konditori i Sverige och företräder landets ca 15000 bagare och konditorer. Vi servar främst aktiva bagerier och konditorier. För att säkerställa framtida arbetskraft är vi även aktiva i utbildningsfrågor, så att svenska folket även i framtiden ska kunna njuta av fantastiskt bröd, tårtor, bakelser, semlor och andra goda bakverk som landets alla duktiga bagare och konditorer bakar. Vårt officiella namn är Sveriges bagare & konditorer AB, men vi kallas ofta Bageriförbundet av den äldre generationen.