Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Spara kvittot!

Den digitala lösningen för enklare kvittohantering är nu här! Med tjänsten Sparakvittot kan nu handlarna övergå från de förlegade papperskvittona till en digital, mer modern och hållbar, kvittohantering.

För konsumenterna innebär det att de enkelt kan samla alla sina kvitton digitalt, på ett och samma ställe, i sin digitala kvittolåda på mobilen eller webben. Det finns ingen risk att kvittot tappas bort eller bleks i solen, utan det finns tillgängligt när kunden väl behöver det, vid t.ex. återköp, byte, reklamation. 

För dig som handlare innebär det inte bara snygg service till kunden och en god gärning för miljön, utan som handlare får du också en helt ny unik marknadskanal med nya affärsmöjligheter som öppnar sig.

För dig som har en verksamhet där kunden inte är intresserad av att spara sitt kvitto, utan där kvittot ofta hamnar i en överfull papperskorg, erbjuds en digital papperskorg. Att slänga kvittot digitalt, i Sparakvittots så kallade GreenBin, innebär att det i butiken inte skrivs ut något papperskvitto, utan kvittot lagras i stället i en molnbaserad tjänst på internet, godkänd av Skatteverket. För denna tjänst krävs att ditt kassasystem har gjort en tillverkardeklaration hos Skatteverket.

Kostnad

Priset för digitala kvitton och GreenBin är förhandlat till endast 79 kr i månaden och gäller förutsatt att du som handlare har något av de kassasystem som Sparakvittot har integration till.

Är du intresserad av digitala stämpelkort, erbjudandeutskick, skicka med bilaga till kvittot osv? – Vi fixar det också till ett förmånligt pris.

Logga in för att få mer information och teckna avtal


Logga in