Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

SMS Direkt

Som medlem i Sveriges bagare & konditorer får du ett förmånligt medlemsavtal med SMS Direkt. 

SMS Direkt hjälper dig att hålla kontakt med och snabbt få ut din information till dina kunder.

Här är några av fördelarna med SMS jämfört med e-post:

Omedelbar leverans: SMS-meddelanden(Short Message Service) levereras omedelbart till mottagarens telefon, medan e-postmeddelanden kan ta längre tid att leverera, särskilt om mottagaren har många e-postmeddelanden att gå igenom.

Högre öppningshastighet: SMS-meddelanden har en högre öppningshastighet jämfört med e-post. Studier har visat att SMS-meddelanden öppnas och läses inom några minuter efter mottagandet, medan e-postmeddelanden kan förbli oöppnade i dagar eller till och med veckor.

Högre klickfrekvens: SMS-meddelanden har en högre klickfrekvens jämfört med e-post-meddelanden. Eftersom SMS-meddelanden är korta och koncisa är det mer sannolikt att de blir lästa och väcker mottagarens intresse.

Mobilvänligt: SMS-meddelanden är designade för att vara mobilvänliga och är optimerade för visning på mobila enheter, som är det bästa sättet att komma åt internet för många människor, tex besöka en webbshop eller annan hemsida med information.

Mindre sannolikt att markeras som spam: SMS är mindre sannolikt att markeras som spam jämfört med e-postmeddelanden, som ofta kan hamna i mottagarens skräppostmapp.

Högre engagemang: SMS-meddelanden är mer engagerande jämfört med e-postmeddelanden, eftersom de kan innehålla länkar till videor och bilder, och kan även innehålla interaktiva funktioner som direkta länkar till en specifik produkt eller ett evenemang på avsändarens hemsida.

Logga in på våra medlemssidor för att ta del av förmånerna! 


Logga in