Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Cashguard

Spara tid och pengar med effektivare kontanthantering från CashGuard. Som medlem har du nu möjlighet att ta del av CashGuards kontanthanteringslösningar till förmånliga priser.

När kontanter hanteras manuellt exponeras de i hög grad, och den mänskliga faktorn leder till många fel och ett stort svinn. Manuell hantering medför också en markant ökad rånrisk. Det påverkar personal och varumärke negativt. Manuell kontanthantering stjäl dessutom resurser från kärnverksamheten och kundservicen.

Bland bagerier och konditorier utrustade med CashGuard är det tydligt att vinsterna ökar, kostnaden sänks samtidigt som säkerheten förbättras och verksamheten effektiviseras.
CashGuard sluter, automatiserar och säkrar flödet av kontanter, från betalning till CIT-upphämtning. Genom en mjukvaruapplikation får du överblick och full kontroll på kontantflödet. CashGuard erbjuder flera olika modeller och lösningen anpassas efter ditt behov. Samtliga modeller innefattas i medlemsförmånen.  

Kontakta Börje Månsson på PSI Antonsson via e-post Borje.Mansson@antonson.se eller telefon 0730 782 533 för att boka en fri demonstration.