Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Kondis i omställning

Här nedan hittar ni kort information om projektet Kondis i omställning, vårt EU-projekt där vi erbjuder gratis utbildningar till anställda hos våra medlemsföretag. 

Sista chansen för de uppskattade kostnadsfria kurserna

Den 31 mars avslutas vårt projektet Kondis i omställning och därmed också vår möjlighet att erbjuda gratis utbildningar till våra medlemsföretag. Passa på att anmäl dig idag!

 • Grundläggande branschkunskap, en online-kurs på cirka 40 minuter med filmer, fakta, quiz och kort info om det grundläggande man kan tänkas behöva veta när man börjar jobba på ett bageri/konditori så som t ex hygien, allergener och personalliggaren. Den riktar sig främst till personer som inte studerat bageri eller konditori innan, men kan vara en bra påminnelse även för de som har tidigare utbildning. Kursen går hela mars och är helt digital vilket innebär att man kan gå den när man vill. Den anmäler man sig till här.

 • Ekonomi för icke-ekonomer, en grundkurs i ekonomi där de går igenom allt från bokföring till budget och hur man ska tänka. Kursen sätter igång den 20 mars och sista datum för den är den 31 mars. Kursen kommer att vara digitalt under denna period. Anmälan via mail till erica@bageri.se Skicka in namn, personnummer och mailadress på de som ska gå kursen.

 • Service i världsklass, en onlinekurs som blandar videos, fakta och reflektionsfrågor. I denna kurs går förläsaren igenom det mesta man kan behöva veta om service. Vad bra service är, hur man ska jobba med merförsäljning och stamgäster och hon går även igenom hur man ska handskas med missnöjda gäster. Kursen går hela mars och är helt digital vilket innebär att man kan gå den när man vill. Anmälan via mail till erica@bageri.se Skicka in namn, personnummer och mailadress på de som ska gå kursen.

 • Ledarskap för mellanchefer. Utbildningen "Ledarskap för mellanchefer" syftar till att öka mellanchefernas kunskaper och medvetenhet om hur de kan leda sina medarbetare på ett professionellt och engagerande sätt. Kursen går hela mars och är helt digital vilket innebär att man kan gå den när man vill. Anmälan sker här.

 • Bygg din egen webbshop. En kurs som kommer hållas via teams med Cake it Easy. Kursen är uppdelad i två moduler, en för dig som redan har en webbshop och en för dig som inte har det i dagsläget. Anmäl dig här!
  Modul 1 Du får en introduktion till att arbeta med e-handel och du lär dig vad som är viktigt när man ska bygga en webbshop. Välj mellan ett av datumen nedan.
  Modul 2 syftar till att visa hur man sätter upp och strukturerar sin webbshop för att få maximal effekt på försäljningen. Två tillfällen finns även för denna kurs.

  Modul 1: Torsdag 23 mars kl 14 och måndag 27 mars kl 10:30

  Modul 2: Torsdag 30 mars kl 14 och fredag 31 mars kl 10:30

 

Projektet ”Kondis i omställning” är ett projekt drivet av Sveriges bagare och konditorer och genomförs med stöd från React-EU, som är ett av EU:s verktyg för att stödja återhämtningen efter pandemin. Projektet syftar till att möta de kompetensbehov som finns bland chefer och medarbetare på Sveriges bagerier och konditorier.

Projektet pågår till och med mars 2023 och kommer att omfatta utbildningar inom digitalisering, hållbarhet, ledarskap och kundbemötande. Utbildningarna är helt gratis att gå, och det kommer att erbjudas både fysiska utbildningar, samt digitala. Vi hoppas på att utbildningarna ska ge en ökad kompetens för att kunna bemöta de kraven på omställningen till följd av pandemin.