Meny
Stäng
Våra sajter
Tillbaka till menyn

Kampanj med Barncancerfonden

Hösten 2014 startade Sveriges bagare & konditorer, tillsammans med branschens leverantörer en samarbetskampanj för att sälja bröd, bakelser och tårtor och samtidigt samla in pengar till Barncancerfonden. Varje år blir trehundra barn i Sverige sjuka i cancer. Ungefär 80% överlever. Det är bra, men inte tillräckligt. Barncancerforskningen är helt beroende av gåvor från företag och privatpersoner. Därför ska Sveriges bagare & konditorer, tillsammans med branschens leverantörer stödja Barncancerfonden.

Hur ser kampanjmaterialet ut?

Initialt är kampanjen tänkt att bygga på bröd, bakelser och tårtor. Därför har en brödgördel, flaggor och en tårtbricka tagits fram. Gemom dem skänks 5, 3 respektive 10 kronor direkt till Barncancerfonden när kunden handlar dem från er i bageriet/konditoriet. Kampanjmaterialet beställer du till självkostnadspris direkt från din leverantör.

 

Var beställer jag kampanjmaterialet?

Kampanjprodukterna säljs hos Bageriprodukter, Kobia, Kåkå och Zeelandia.

 

Hur markandsför jag kampanjen?

Vid beställning av brödgördlar, sigill och tårtbrickor medföljer även affischer och diskskyltar som du kan skylta upp med i butiken. Affischerna ser ut som på bilden högst upp!