Sveriges bagare och konditorer

Kontakta oss

Adress

Sveriges bagare & konditorer AB
Box 55680
102 15 Stockholm

Besöksadress

Näringslivets Hus
Storgatan 19, Stockholm
(T-bana Östermalmstorg)

 • Martin Lundell

  - VD

  Telefon: +46 8 762 67 94

  Martin arbetar som VD på Sveriges bagare & konditorer AB. Martin styr verksamheten utifrån att målet att göra det så enkelt och roligt som möjligt för medlemmarna att driva bageri och konditori. Martin har tidigare arbetat med såväl marknadsföring som produktutveckling inom livsmedelsbranschen och i IT-branschen.

 • Nils Adolfsson

  - Ekonomiansvarig

  Telefon: +46 8 762 67 92

  Nils ansvarar för ekonomin på Sveriges bagare & konditorer. Han arbetar dessutom med medlemshantering, medlemsförmåner och medlemsinformation.

 • Johan Hård

  - Chefredaktör, Tidningen BRÖD

  Telefon: +46 8 762 67 82

  Johan arbetar som chefredaktör för tidningen Bröd, branschtidningen för bagare och konditorer. Hör av dig till Johan om du har tips på uppslag för branschtidningen.

 • Jesper Långström

  - Utbildningsansvarig

  Telefon: +46 8 762 67 86

  Jesper är ansvarig för allt som rör utbildningsfrågor i branschen och är dessutom ansvarig för Bagarlandslaget. Jesper har tidigare bakat i över 30 år i sex olika länder, bland annat i Frankrike där han är utbildad. Om du är en flitig tv-tittare så har du säkerligen sett Jesper gästa Gomorron Sverige (varannan måndag), vilket han gjort i flera år.

Sveriges bagare & konditorer, SBK, är branschorganisationen för landets alla bagerier och konditorier. Vi arbetar sedan år 1900 för att göra det lättare att driva bageri och konditori i Sverige och företräder landets ca 15000 bagare och konditorer. Vi servar främst aktiva bagerier och konditorier. För att säkerställa framtida arbetskraft är vi även aktiva i utbildningsfrågor, så att svenska folket även i framtiden ska kunna njuta av fantastiskt bröd, tårtor, bakelser, semlor och andra goda bakverk som landets alla duktiga bagare och konditorer bakar. Vårt officiella namn är Sveriges bagare & konditorer AB, men vi kallas ofta Bageriförbundet av den äldre generationen.