Programmet för dagen

10-11 Rune Rennemark öppnar dagen. Här pratar vi motivation på hög nivå! Inspireras av Runes föreläsning om arbetsglädje, sälj och kommunikation.

11-16 Branschmässa - nyheter, inspiration och givande möten! Kom förbi när det passar dig, ingen föranmälan krävs.

16-17 Marcus Oscarsson, känd politisk kommentator från TV4, guidar oss inför det viktiga riksdagsvalet. Det blir inspiration och frågestund med Sveriges populäraste politiska kommentator.

19-01 Bagarfest med välkomstdrink, trerättersmiddag med vin samt underhållning! Under kvällen kommer det prestigefulla priset Årets Företagare i bageribranschen att delas ut. Utmärkelsen går till en företagare i bageribranschen som skickligt lyckats utveckla företaget.Vinnaren får 50 000 kronor och priset delas ut av Sveriges bagare & konditorer. Huvudsponsor är Zeelandia. 

Hotell

Vi rekommenderar att ni bor på Clarion Malmö Live där hela arrangemanget hålls. Det är ett nybyggt och fräscht hotell med närhet till centralstationen och city. Här erbjuder de även goda parkeringsmöjligheter.
Uppge kod: GRO22505 vid bokning och du erhåller vårt goda pris 1200:- per rum, oavsett om du bokar enkel- eller dubbelrum.
Clarion Malmö Live: 040-207500

Priser och anmälan

Dagen är kostnadsfri och till mässan krävs ingen föranmälan. Föreläsningarna och middagen har krävt föranmälan och anmälan är nu stängd. Det kan finnas drop-in platser på föreläsningarna - då gäller först till kvarn. Middagen är fullbokad.

För att placeras på väntelista till middagen och för övriga frågor- kontakta Nina på 0735-30 28 10.